Werkwijze

Samen maken we de vertaalslag van het onderbewustzijn naar het bewustzijn

6jaar

Coach & trainer

500+

Gezinnen geholpen

Mama

Van twee kinderen

Niet lekker in je vel

Je zorgt voor iedereen, maar vergeet jezelf. Hoe lang wíl je dat volhouden? 

Persoonlijke groei

We zijn steeds meer verwijderd van onszelf, ons ware zelf. Van de IK die we werkelijk willen zijn.

Alleengeboren tweeling

Voel jij je ook vaker alleen, of niet begrepen?

Kinderwens

Wil je weten wat jouw kindje weerhoudt om de sprong te gaan wagen?

Zwangerschap

Van bekkenklachten, misselijkheid, angsten, onrust en slapeloosheid, voor elke klacht ben je welkom! 

Huilbaby's

Wil jij je kindje laten ontspannen? Kom langs! 

Vrouw en gezin

In mijn praktijk ben ik voornamelijk op de vrouw, de moeder en het kind gericht. Want als jij niet lekker in je vel zit, heeft dat effect op jouw omgeving. Waar worstel je mee? Loop je richting een burn-out, meer door de slapeloze nachten thuis dan door je werk? Struggel je met je cyclus, heb je moeite met zwanger worden, zwanger blijven of ben je aan het bijkomen van een miskraam die je net hebt gehad? 


Juist door op zoek te gaan naar het waarom kom je tot rust. En dat geldt niet alleen voor jezelf. Ook in contact met je kinderen zijn zij een grote spiegel voor je. Herken je je eigen patronen? Kan je ze ook zien? 

Vaak triggeren onze kinderen oude pijnen zodat het erop lijkt dat we er niet meer omheen kunnen. Hoe mooi zou het zijn als we die op zouden kunnen ruimen? Alles wat je niet meer nodig hebt, waar je al genoeg van geleerd hebt, wat alleen maar extra bagage is, loslaten? 


Ja dat is makkelijker gezegd dan gedaan zou je zeggen. Niets is minder waar. De methodes waar ik meer werk maken dit eenvoudig en doeltreffend.

Hoe ervaren anderen een consult?

Melinda
Mijn dochter kon alleen maar huilen, zat niet lekker in haar vel kon nauwelijks meer genieten. Na één consult zagen we al een wereld van verschil. We gaan nu regelmatig naar Charlotte zodat dit kan blijven.'
Myrthe

'Na mijn late miskraam kwam ik bij Charlotte terecht. Het was zo fijn om al mijn oude pijn los te laten en ook bij het kindje te checken wat er mis was gegaan. Nog geen drie weken later was ik zwanger en zit nog nu vol bewondering te kijken naar het mannetje in mijn armen.'

Hanna
Mijn zoontje kende veel angsten, klampte zich altijd aan mij vast en wilde niet alleen zijn. Na het consult zagen we direct verschil, angsten heeft hij nog maar af en toe en hij kan ook weer alleen spelen.' 

Mijn werkwijze

Ik werk met verschillende methodes

Ik heb opleidingen gevolgd tot NEI master, familieopstellingen en transformatie therapeut. Dit alles heb ik gecombineerd tot één methode. Ik noem mezelf daarom Energetisch Gezinstherapeut, juist omdat het breder is geworden en niet goed in een hokje te stoppen valt.

Juist deze methodieken geven mij de mogelijkheid om op verschillende lagen te onderzoeken wat jij nodig hebt om een stap vooruit te zetten, oude patronen en trauma's los te laten om meer en meer te worden wie je wilt zijn. 

Ik maak de vertaalslag vanuit het onderbewustzijn om datgene boven water te krijgen wat jou belemmert in het dagelijks leven. Alles wat we tegenkomen pakken we direct en adequaat op, waardoor je een stuk lichter weer naar huis gaat. 

De biotensor

Ik werk met een biotensor. Dit is een energetisch meetinstrument die voor jou zichtbaar maakt wat jouw onderbewustzijn je wilt vertellen. Als we iets aanraken wat klopt, resoneert dit mee met ons lichaam en krijgen we een JA beweging in de biotensor te zien. Wordt er iets gezegd wat niet resoneert, krijg je een stressreactie in je lichaam die de biotensor direct oppakt en vertaalt naar een NEE beweging. Op deze manier kunnen we doelgericht en zonder saboterende mechanismes onderzoeken welke emotionele blokkades er in de weg zitten en welke triggers hieraan ten grondslag liggen. Zo wijst jouw onderbewustzijn ons de weg.


Hierdoor maakt het niet uit of ik ongeboren kindjes, baby's of volwassenen test. Ons onderbewustzijn is altijd aanwezig.

Eerdere triggers

Tijdlijn

In jouw verleden liggen veel triggerpunten die kunnen worden opgerakeld door gebeurtenissen die je in het hier en nu meemaakt. Vaak zijn het oude pijnen waar we ons niet meer van bewust waren. 

Maar naast dat het iets kan zijn uit je jeugd, kunnen we ook een stuk verder terug in de tijd. 


In een vorige generatie genegeerde trauma's kunnen opnieuw geactiveerd worden, maar dan vanuit jou. Als een stoppenkast waar alle erfelijke stoppen uit staan kan het zijn dat er iets mee resoneert op deze oude trilling waardoor deze geactiveerd wordt. Je wordt dan overspoelt met emoties die niet bij jou horen, maar bij een vorige generatie. Het fijne is, dat we dit los kunnen koppelen van jou en het terug kunnen geven daar waar het hoort. 


Soms ligt het nog een stap dieper, we komen dan uit in een vorig leven. Onafgemaakte stukken die nog zo actief zijn dat ze je in je greep kunnen houden en je belemmeren om in het nu te leven. Ook hierin kunnen we veel helen. 


Niet bij iedereen komt deze stap eruit. Het onderbewustzijn past zich aan naar jouw wereld, jouw waarheid en als het niet in jouw bewustzijnsveld past, zal het dit ook niet activeren. 

Kan ik dit ook leren?

Ja absoluut! Hoe fijn is het als jij zelf met je eigen struggels aan de slag kunt gaan, zonder dat je diep hoeft toe voelen, vertalen en door de oude pijn heen moet gaan? In deze praktische opleiding ga ik je leren hoe je via een handig werkmodel met allerlei thema's aan de slag kunt gaan om jezelf ruimte te geven om helemaal jezelf te kunnen zijn. Dan heb je niemand anders nodig om zelf groeistappen te zetten en oude patronen los te gaan laten. En het mooie is dat alles wat je bij jezelf opruimt, ook wegvalt voor jouw kinderen
Werken met kinderen - Praktijk Charlotte

Direct toepasbaar in je gezin en praktijk

Vanaf de eerste dag kun je al oefenen op mensen uit jouw omgeving, huisdieren, kinderen, partners en buren. Maar ook belangrijk, je kunt werken aan jezelf. Want deze methode kun je op jezelf ook goed toepassen.

Praktische werkmethode

Zit je nog veel in je hoofd, dan is deze methode uiterst geschikt voor jou. Stap voor stap maken we de omslag naar het voelen zodat hoofd en hart samen kunnen gaan werken

Onbewuste emoties opruimen

Er zitten vaak onbewuste emoties in de weg die jou kunnen belemmeren om de stappen te zetten die we willen zetten. Hier gaan we mee aan de slag.

Aan de slag met jezelf

Door veel te oefenen ruim je bij jezelf ook oude patronen en emoties op, waardoor jij beter in je vel gaat zitten, en kunt groeien op vele gebieden.

Vindt een therapeut

Keuzes maken, daar staat de energie van dit jaar voor. En voor mij is het de keuze om me meer te gaan richten op alle gave trainingen en mijn opleiding. Want de vraag is groot, mensen zijn enthousiast en er is meer tijd nodig om alles goed te blijven organiseren.

Dat betekent dat ik per 1 maart zelf ga stoppen met het geven van consulten

Maar het mooie van therapeuten opleiden is dat de afgestudeerde therapeuten staan te trappelen om met jou aan de slag te gaan. 

Zij werken op dezelfde manier als ik, want ik heb al mijn kennis, ervaring en manier van werken in deze opleiding verwerkt. Dus wat ik kan, kunnen zij nu ook!

Je kunt ze vinden onder de knop therapeuten - wie weet is er ook een dicht bij jou in de buurt!

arrow_drop_up arrow_drop_down