arrow_drop_up arrow_drop_down
Wat heeft jouw ziekte jou te vertellen?
27 december 2017 

Wat heeft jouw ziekte jou te vertellen?

Alle ziektes hebben een sterke lading. Het woord ‘kanker’ alleen al maakt een grote angst in mensen los. Zodra de diagnose gevallen is, wordt je leven op zijn kop gezet en beland je in een stroomversnelling. Hier is het moment aangekomen dat je eventjes stopt. Kijk wat er gebeurt, zie wat anderen van je verwachten, welke vervolgstappen je gaat nemen. Maar kijk ook even naar jezelf. Wat wil deze ziekte, of welke ziekte dan ook, je vertellen? Waarom word je ziek?
 
Met NEI gaan we op zoek naar dat antwoord. Wat er is zo verstoord geraakt in jouw lichaam dat dit zich moet manifesteren? Juist de ‘engere’ ziektes maken dat we ons meer in onbalans voelen. Veel mensen gaan in gevecht; gaan letterlijk de strijd aan met de ziekte. Maar dan eigenlijk ook met zichzelf. In de NEI-methodiek hebben we een ­zogenoemd ‘kankerprotocol’, dat we als ­leidraad nemen in onze zoektocht, kijkend naar je ziektebeeld en de patronen die daarachter zitten.
 
Het geeft ons de tools om het ­zelfhelend vermogen van het lichaam opnieuw te activeren, de disbalans eruit te halen en ­onverwerkte emoties, belemmerende ­overtuigingen en onbewust overgeërfde familiepatronen op te ruimen. We kunnen ondersteuning bieden met voeding, maar ook helpen te ontgiften bij chemokuren.
Ga niet alleen de strijd aan met de ziekte, maar neem dit als een signaal dat je ook eens vanuit een andere hoek een kijkje mag gaan ­nemen en mag horen wat jouw ­onderbewustzijn jou wil vertellen. Of je nu te maken hebt met een verkoudheid, een ­spierziekte of kanker: elke zoektocht is de moeite waard!
Reactie plaatsen