arrow_drop_up arrow_drop_down
Wat hebben allergieën je te vertellen?
29 december 2017 

Wat hebben allergieën je te vertellen?

Mijn allereerste artikel voor For You Magazine is een feit! Dit keer over wat NEI kan doen voor allergieën.

Het allermooiste geschenk dat ik als NEI Coach mag ervaren, is dat ik mijzelf, mijn man en mijn kinderen volop kan ondersteunen in al hun processen. Mijn zoontje had 2,5 jaar lang een koemelk- en soja-allergie, en opeens was daar de dag dat ik met hem hiernaar mocht kijken. Binnen een half uur was hij allergievrij!

Als NEI Coach werk ik met mensen die ­veranderingen ervaren in hun gevoel of gedrag. Voor mij is het elke keer weer een verrassing wat jouw onderbewuste ons te vertellen heeft. Wat is de grondslag van je probleem en hoe kunnen we daar, zonder er helemaal in te ­duiken, zo snel mogelijk verandering in brengen? Allergieën zijn een steeds meer voorkomend probleem. Komt dat nou doordat onze voeding verandert? Of komt het doordat we onze problemen steeds vaker negeren? We worden harder, en passen ons steeds vaker aan. Maar wat als we onze problematiek nou eens serieus nemen?

Gaan kijken waarom het opspeelt en dit kunnen omzetten en achter ons kunnen laten? Zou dat niet veel gemakkelijker zijn? NEI (Neuro Emotionele Integratie) heeft zowel mijzelf als mijn man en kinderen ontzettend geholpen. Nieuwsgierig geworden naar NEI? Help jezelf om de meest ideale jij te worden! Kijk gerust eens op mijn website voor meer informatie of een afspraak voor jezelf, je partner of je kinderen.

Reactie plaatsen