arrow_drop_up arrow_drop_down

Sylvia Sliphorst

EGT & NEI Therapeut, Voetreflextherapeut, Energetische therapeut

Praktijk Charlotte therapeuten

Sylvia Sliphorst

EGT & NEI Therapeut, Voetreflextherapeut, Energetische therapeut

Praktijk Charlotte therapeuten


De eerste keer dat ik een biotensor in mijn handen had voelde dat zo vertrouwd en daardoor wist ik dat hiermee verder “moest” gaan.

Met al mijn wijsheid, kennis, ervaringen en kwaliteiten opgedaan in diverse richtingen begon ik vorig jaar een opleiding die mijn leven aardig op zijn kop zette. In positieve zin! Ik heb systemen in balans gebracht, patronen om kunnen buigen.

Allerlei overtuigingen die niet van mij waren teruggegeven  aan daar waar ze horen. Vervelende gevoelens en emoties zichtbaar kunnen maken die al lange tijd aanwezig waren, en mogen verwerken. Ik heb mezelf weer teruggevonden.

Ik was al  heel lang bekend (1996)  met NEI-therapie. Ik vond het toen al zo’n  bijzondere manier van behandelen. Jaren en jaren gaan voorbij en nu ben ik zelf NEI-therapeut. 

Naast NEI Therapeut ben ik ook Voetreflextherapeut en zal ik al mijn kennis toepassen om jou meer in je licht te laten staan.

"Nei-therapie op afstand was voor mij een hele bijzondere ervaring. Zonder dat ik het precies begrijp hoe dat kan, heb ik het fijner met mezelf en ben ik rustiger en vooral tevreden.

We kwamen er op uit dat ik er een van een Alleengeboren Tweeling was, en dat verklaarde voor mij het gevoel van het niet alleen kunnen of willen zijn. Na dit consult van Sylvia voel ik dat helemaal niet meer. Ik voel me verbonden met mezelf en dat maakt me een lichter en vrolijker mens!"

.

Wat kan ik voor je betekenen?

Als NEI therapeut help ik je om jouw klacht om te zetten in kracht.

Met NEI Therapie (Neuro Emotionele Integratie), vind je de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans.

Oude patronen laat je los, waardoor de symptomen van de klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau verdwijnen.

De herbeleving van trauma’s hoeft niet, geen  lange gesprekken, en vaak maar 1 tot 2 sessies, soms iets meer.

Fysieke klachten

Bijvoorbeeld: allergieën, hoofdpijn, burn-out, spanning, migraine, chronische klachten


Problemen in het gezin


Ongewenst gevoel

Onzekerheid, schuldgevoelens, angst, eenzaamheid, depressie. Dit kan weer leiden tot fobieën, stress, slaapproblemen, leerproblemen (concentratieproblemen, faalangst, taakgerichtheid, dyslexie en dyscalculie).

Ongewenst gedrag

Je wilt het één, maar doet het ander. Je acties zijn niet in overeenstemming met wat je eigenlijk wil doen.

Verslaving

Roken, voeding, enz.

"Als kind maar ook op latere leeftijd voelde ik mijzelf niet begrepen. Op aanraden (van) ben ik bij Sylvia terechtgekomen, om mijn angst te onderzoeken. Bij het consult kwam naar voren dat ik er een van een  Alleengeboren Tweeling was. Er is nu meer rust."

.

Wat voorbeelden

Je ervaart stress in werk/relatie

Soms kan het zijn dat stress je letterlijk een opgebrand gevoel geeft. Dat je geen zicht meer hebt op de zonnige kant van het leven. Het is onrustig in je hoofd, je slaapt slecht, en je piekert veel. Diep in je hart weet je vaak wat je wil.

Kies jij voor ervoor om helderheid te creëren?


Het idee van een andere baan doet je stralen, maar je durft de stap niet te zetten.

De vraag die je jezelf wellicht zou kunnen stellen als je voor de keuze staat: Wat als……?
Al de zekerheden die je bij je huidige baan hebt, etc.  Maar van binnenuit voel je een drive om er voor te gaan.

En toch??? Ik heb jaren geleden de stap gezet om deze praktijk op te zetten. Ik heb hulp gevraagd, gezocht en gekregen, steeds opnieuw. Geleerd om contact te maken met mezelf, en te vragen: wat past bij mij. Hierdoor ook de angst doorleefd om verder te gaan. Gevoeld dat dit mijn passie is.

Ik ondersteun jou in het helder krijgen van onderliggende patronen, emoties en gedachten.


Je verlangt naar een kind, maar voelt de stress en de angst om toch die stap te nemen (om welke reden dan ook)

Wanneer je een kinderwens hebt, zou je het liefst zo snel mogelijk zwanger willen worden. Soms kan er ook twijfel, stress en angst zijn doordat je misschien al eens een kindje verloren hebt, of door omstandigheden in gezin of familie. Het kan ook zijn dat jouw lichaam er nog niet klaar voor is.

Ik ga je begeleiden om ruimte te creëren voor het volledige vertrouwen zodat jouw blik naar de toekomst helder wordt.


Jouw fysieke klachten lijken maar niet over te gaan en  je vraagt je af: wat kan mij nog  helpen?

Fysieke klachten ontstaan vaak doordat eerdere signalen van het lichaam op emotioneel, mentaal niveau niet gevoeld of (nog) niet goed verwerkt zijn. Dat kunnen gebeurtenissen zijn die bijv. in de kindertijd hebben plaatsgevonden.

Ik ondersteun jou in het helder krijgen van onbegrepen gedachten, gevoelens en emoties.


Faalangst

Faalangst is iets wat er ineens “lijkt” te zijn, maar zit vaak diep geworteld in ons zonder dat we er bewust van zijn. Voel jij de druk van presteren bij  bv examens, zelfs simpele karweitjes, of spreken in het openbaar?

Hoe zou het voelen wanneer je bevrijd zou kunnen worden van deze controle?

Praktijk Charlotte

"NEI-therapie ervaar ik als heel bijzonder. Fijn dat ik nu ook op afstand geholpen kon worden met datgene waar ik mee zat en wat me belemmerde. Sylvia heeft mij laten ervaren waar mijn onzekerheden en frustraties vandaan kwamen."

.
Praktijk Charlotte therapeuten
€ 85,-

NEI Consult

Herken jij je in een klacht? Wellicht is NEI therapie de oplossing voor jou en komen er antwoorden naar boven door je onderbewustzijn aan te spreken.

Met NEI gaan we op zoek naar de emotionele blokkades die jouw fysieke klachten veroorzaken.
Tijdens een consult komen we vrij snel tot de kern en zijn ellenlange praatsessie niet aan de orde. Zo kunnen we direct met jouw blokkades aan de slag gaan.

Ja ik wil contact opnemen met Sylvia

null

Sylvia Sliphorst

Zuster Gertrudosingel 58
5247 WN ROSMALEN

06 22022060