arrow_drop_up arrow_drop_down

Persoonlijke groei

Worden die je werkelijk bent

Persoonlijke groei

Worden die je werkelijk bent

Loslaten

van oude trauma's 

Eigen proces

Zijn wie je werkelijk bent

Opruimen

van dat wat niet dient

Het is jouw leven, van jou alleen. En toch zijn we constant bezig met wat anderen van ons verwachten. Ken je dat? Dat je je eigen pad een beetje kwijt bent? Of voelt dat er iets nodig is? Een volgende stap, maar ja - welke dan? 

Juist doordat ik via het onderbewustzijn werk liggen dáár alle antwoorden. Kunnen we antwoord krijgen op het waarom en hoe waarom je stappen nog niet hebt gezet, of er zo'n angst of schrik voor hebt.

Vaak zijn het onze oude patronen, of oude pijnen die ons weerhouden om te gaan staan voor wie we zijn, dus hoe zou het zijn als we die samen kunnen zetten?

Ben ik dan nog wel mezelf?

Bram

Ik kwam bij Charlotte omdat ik het lastig vond om mezelf te zijn. Mijn omgeving wilde iets anders zien, dus daar probeerde ik aan te voldoen. Door oude trauma's op te ruimen voelde ik ruimte ontstaan om mezelf te zijn, en dat voelt bevrijdend

Carla

Jarenlang worstel ik al met mezelf, ik ben flink aangekomen en walg soms van hoe ik eruit zie. Doordat ik met Charlotte aan de slag ben gegaan voel ik veel meer mildheid naar mezelf en mijn patronen. Ik kan weer lachen en voel meer ontspanning in mijn lichaam.

Gerrie

Ik ben er klaar mee om alleen maar te zorgen voor anderen. Nu ik weet waarom ik dat altijd deed kan ik verder. Ik voel ruimte ontstaan om mijn eigen pad te lopen en het voelt als een cadeautje nu ik oude stukken heb los mogen laten.

Groeien hoeft niet te betekenen dat je iedereen loslaat, of iedereen achterlaat. Het betekent eigenlijk dat je eerlijk naar jezelf gaat kijken en aangaat wat er zichtbaar wil worden. Op welke manier jij dat wilt doen is aan jou. 

Ik kan zeggen dat de persoonlijke groei voor iedereen anders is. Waar de een stapje voor stapje in een consult aan de slag wil, stort een ander zich in de opleiding. En die laatste optie is een deep dive kan ik je zeggen :) want als je groeistappen wilt zetten, puzzelstukjes op zijn plaats wil laten vallen, dan is dit een ultieme mogelijkheid.

Ervaringen

Mieke
Niet te geloven, ik was na 3 weken al zwanger! Ik voelde alle oude pijnen wegvloeien van mijn eerdere miskramen en vertrouw er nu volledig op dat ik deze zwangerschap kan voldragen.

Inge

Het contact maken met ons kindje was zo bijzonder! Het voelt alsof we elkaar nu al kennen, nu is zij er ook helemaal klaar voor. Mooi dat we voor ons allebei zoveel hebben kunnen doen.
Nissa

Ik kwam bij Charlotte na een miskraam en wilde antwoorden op het waarom. Maar in plaats daarvan zijn we gaan opruimen en ben ik direct opnieuw zwanger geraakt, van hetzelfde kindje!

Wil jij weer werkelijk worden die je bent?

Bel, app of mail gerust

Wat wordt jouw volgende groeistap?

Kosten € 95,-

Praktijk Charlotte