Nine Star Ki 

Omarmen wie je werkelijk bent

Nine Star Ki

Omarmen wie je werkelijk bent

Welke elementen

van oude trauma's 

Je behoeftes

leren kennen

Jezelf worden

van dat wat niet dient

Nine star ki, eh, wat? Nine Star ki is een eeuwenoude chinese astrologische kijkwijze die kijkt naar de energie die er is op het moment dat je geboren wordt. Het jaar waarin je geboren wordt verteld namelijk vele over jouw manier van leven, jouw potentie en wie je bent in jouw kern
De maand waarin je geboren wordt vertelt iets over jouw karakter, over je emotie en over hoe je opgroeit als kind. En als laatste vormen deze twee een energetische combinatie die vertelt hoe je handelt en overkomt op anderen. 


Ontzettend interessant als je met de 5 elementen wilt leren werken. 

Deze materie heb ik toegevoegd in de opleiding tot Energetisch Gezinstherapeut en iedereen is zo enthousiast dat ik deze workshop nu ook als losse dag aan ga bieden, zodat ook jij erbij kan zijn!

Iedereen was enthousiast

Ik twijfelde nog even of ik deze gave materie toe moest voegen in de opleiding, dus startte ik een try out. Maar nu is het zo'n groot onderdeel geworden dat er vraag is naar heel veel meer. Dus de missie is geslaagd, en ga ik de komende tijd dit super interessante thema uitbreiden.

Cora

Het combineren van de Nine Star Ki methode en NEI kom ik sneller tot de juiste ingang voor mijn cliënten. Dit geeft mijn cliënt én mijzelf een goede basis om resultaten te boeken tijden slechts één sessie. 

Ik ben heel blij met deze fijne methode ter aanvulling op de NEI-sessie.

Bianca

Ik vind Nine Star Ki een echt fenomeen om mee te mogen werken, zo heb ik voor mijn eigen praktijk in relatie tot mijn geboorte datum de getallenreeks uit kunnen rekenen, en op die manier weet je precies welke van de 5 elementen (vuur, aarde, metaal, water en hout) je eventueel nog toe kunt voegen, of in mindering hoort te brengen om zo de perfecte balans en doorstroming te kunnen krijgen, waardoor je uit jezelf, maar in dit geval ook uit mijn praktijk het beste kunt halen. Dit is echt een aanrader voor iedereen.

Haal er je voordeel uit voor de rest van je leven.

Ellen

Het was super interessant om te weten in welk element je geboren bent, je ware ik. Hoe je reageert in stress situaties en hoe je op andere mensen overkomt het klopt precies! 

Het is prettig  om nine star ki  in te zetten om jezelf vanuit een andere hoek te bekijken en de juiste keuzes te maken. Om te weten wat je  valkuilen zijn het is zeker de moeite waard om je erin te verdiepen en jezelf te  ontdekken. 

Praktijk Charlotte

Workshop Nine Star Ki

  • Dinsdag 22 september 2021
  • 09.30 - 17.00
  • Kruisbergseweg 50 Wijchen
  • € 165,-
  • Inclusief lunch, werkboek en handig werkboekje

    50% korting voor platform therapeuten

Een heerlijke praktische workshop

Doe je mee?

arrow_drop_up arrow_drop_down