arrow_drop_up arrow_drop_down
Praktijk Charlotte

Niet lekker in je vel

Welke emoties willen er zichtbaar worden?

Praktijk Charlotte

Niet lekker 

in je vel

Welke emoties willen er zichtbaar worden?

Oude Emoties

aan het licht brengen

Je zit vast

Welke kant is de goede

Genieten

Loslaten oude trauma's

Ups en downs - dat is het leven. Maar wat als genieten steeds lastiger wordt? Je niet uit de neerwaartse spiraal komt? Dan is het fijn om te snappen waar het gevoel vandaan komt. Wat wil het je vertellen? Welke oude triggers worden er constant aangewakkerd om gezien te worden?

Daar kunnen we samen naar gaan kijken, want als er een gevoel gevoeld wordt, dat niet gesnapt wordt, is onze linker hersenhelft niet bereid om het los te laten. Dus houden we onbewust vast, en hopen we dat het ooit een keer los zal laten. 

Dit proces kunnen we een handje helpen. Door te gaan onderzoeken welke emoties je aan het overspoelen zijn. Zijn ze wel van jou? En zo ja, mogen ze los? Willen ze los en hoeft het alleen nog maar van het onderbewustzijn naar het bewustzijn vertaald te worden? 


In een consult gaan we hier mee aan de slag. Zonder lange praatsessies kijken we welke emoties zichtbaar willen worden en wat losgemaakt mag worden zodat jij weer kunt ontspannen en ook de leuke momenten weer binnen mogen komen. Weer kunt gaan genieten. 

Waar kan het mee te maken hebben?

Oude trauma's

Stukjes die je al zo lang probeert weg te zetten willen nu gezien worden en het liefst worden verwerkt, dus blijven ze aanbellen

Gevoeligheid

Je staat altijd aan, voelt wat anderen voelen en kan geen onderscheid meer maken wat van jou is en wat van de ander

Vorig leven trauma

Herken je dat, dat je emoties voelt welke je niet kunt plaatsen in het hier en nu? Ook oude trauma's uit vorige levens kunnen heractiveren.

Of het nu oude trauma's zijn, die je wilt verwerken zonder het hele proces opnieuw te hoeven herbeleven, of dat je nu wel klaar bent met dit rot gevoel. Het opruimen van alles wat je niet meer nodig hebt zet iets positiefs in beweging. Het geeft je letterlijk ruimte om weer jezelf te mogen en te kunnen zijn. 

Ervaringen

Kim
Ik had sinds mijn tienerjaren depressieve klachten, ik kon niet plaatsen waar het vandaan kwam, maar er ontstond zelfs een eetstoornis. Er zijn zoveel puzzelstukjes op z'n plaats gevallen bij Charlotte, ik voelde me na één consult al zo veel beter!

Dennis

Ik wist niet goed meer wie ik was, baalde van mezelf en liet me door iedereen overhalen om iemand anders te zijn. Ik had het niet door, maar voelde me ellendig. Ik voel meer kracht en veel meer vertrouwen. Alles wat aangeraakt werd klopte precies.
Renske

Ik had geen idee meer wat ik met mijn leven wilde. Qua werk, relaties en met mezelf. We zijn oude emoties gaan opruimen en ik voelde me zakken. Er kwam rust in mijn hoofd en dat is nieuw. Ik mag mezelf opnieuw gaan uitvinden.

Ben je bereid om oude stukken los te laten zodat je de nieuwe jij, de échte jij tevoorschijn kan komen?

Bel, app of mail gerust

Jij verdiend het om de beste versie van jezelf te zijn

Praktijk Charlotte