arrow_drop_up arrow_drop_down

Energietherapie Mieke

EGT  & NEI Therapeut

Praktijk Charlotte therapeuten

Energietherpie Mieke

EGT  & NEI Therapeut

Praktijk Charlotte therapeuten

ik ben dus Mieke. Getrouwd en moeder van 2 dochters. Inmiddels 40 jaar…ja ja tijd gaat snel.
Maar toch, als ik achterom kijk, is mijn pad al best lang geweest. Net als ieder mens vol bochten en hobbels. En toch ben ik blij met mijn pad.

Want het heeft me tot hier gebracht, het punt dat ik mijn eigen Energie Therapie praktijk mag starten. Dat is zo gaaf!

Een aantal jaren geleden ben ik ingewijd in Reiki I en II. Zo bijzonder mooi en krachtig om met universele levensenergie te werken. En daarmee mensen te kunnen helpen!

Maar toen ik de biotensor tegenkwam, vielen alle losse puzzelstukjes voor mij pas helemaal op de juiste plaats. Ik besloot daarom de opleiding ‘Energetisch Gezinstherapeut’ te gaan volgen. Nog niet met de intentie om een praktijk te starten. Juist om mijn gezin te helpen en eventueel familie/vrienden.  Maar toen er ook hulp-vragen kwamen van mensen buiten dat kringetje, begon een stille wens vorm te krijgen. Want wat nou als ik nog meer mensen zou kunnen helpen, hoe mooi zou dat zijn!

En zoals met alles wat je aandacht geeft, groeide ook deze wens uit tot zo veel meer dan alleen een wens. Inmiddels is Energie Therapie Mieke een feit en mag ik andere mensen helpen!

door los te laten wat je niet meer nodig hebt

creëer je ruimte om te vinden wat jou vooruit brengt

Kinderen

De biotensor is voor het ene kind super interessant; sommige noemen het een toverstok, andere – de gamers voornamelijk – noemen het ook wel de controller van hun harde schijf. Maar er zijn ook kinderen bij die het wat spannender vinden.

Wanneer je belt voor een afspraak voor jouw zoon of dochter, zal ik contact maken met zijn of haar onderbewustzijn. Om te testen of het verstandig is dat hij/zij meekomt, of dat het misschien beter is om alleen te komen. Via jouw energie als ouder kan ik namelijk ook contact maken met de energie (het onderbewustzijn) van jouw kind.

Sommige kinderen hebben al een weg afgelegd met therapeuten en mogelijk zelfs ziekenhuizen. Heel begrijpelijk dat zij dan al deze hulp beu zijn. Of misschien is hetgeen wat duidelijk wordt met testen een beetje te overweldigend voor hem of haar. Dan scheelt het dat hij of zij niet mee hoeft te komen, het is voldoende als één van de ouders dan bij mij aanwezig is.

Kinderen die iets ouder zijn, moeten het wel zelf goed vinden dat ik, in jouw aanwezigheid, hem of haar ga proberen te helpen.
Of dat ook voor jouw kind geldt, kunnen we gewoon telefonisch testen.

Oooh Mieke, ik wil je graag even laten weten hoe het hier gaat! Onze zoon wordt niet meer verschillende keren per nacht wakker, hij wordt nu dagelijks pas om 07:00 wakker en dat is walhalla voor ons en is super vrolijk.

En onze dochter is helemaal goed nieuws! Die moeten we ‘s ochtends om kwart voor 9 wakker maken. En vooral zo’n heerlijk vrolijk meisje. Hier wordt je als ouder toch zo gelukkig van!

Dus nogmaals super super super bedankt!!
moeder van dochter en zoon (1,5 jaar)
Praktijk Charlotte therapeuten
€ 65,-

NEI Consult

Ik geef consulten voor volwassenen, kinderen, voor kinderwens, zwangerschap, voeding, alleengeboren tweelingen en familieopstellingen


Ik heb een praktijk aan huis, op de zolderetage. Daarvoor moet je twee trappen omhoog. Is traplopen lastig voor je? Laat het mij dan vooral weten, dan kunnen we een moment afspreken dat mijn gezin niet thuis is en dat we in de woonkamer plaats kunnen nemen.


In principe ben ik op de dinsdag- en donderdagavond en woensdagochtend beschikbaar. In overleg kunnen we ook kijken naar een ander moment.

"Via via, kwam ik bij Mieke terecht.
 Ik had een aantal ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt die hun weerslag hebben gehad op de familiebanden.

Zelf heb ik van alles geprobeerd om de familiebanden weer aan te halen. Maar keer op keer werd ik teleurgesteld. Ik wilde het een plekje geven, maar ik wist niet hoe. Uitgebreide sessies bij een psycholoog zag ik niet zitten.

Toen werd ik gewezen op Mieke. Dat me dat wellicht kon helpen.
Ik snapte totaal niet wat Mieke deed toen ik er uitleg over kreeg. Maar dat maakte me eigenlijk niets uit. Ik wilde het gewoon proberen. Dus ik maakte een afspraak.

En na die afspraak was ik helemaal om. Wow, wat kwam er veel duidelijkheid op allerlei bewuste en ook onbewuste vragen. Ik wist niet wat ik meemaakte. Alsof ik in mezelf was gedoken en mezelf aan het ontdekken was. Het ging al snel niet meer alleen over de familiebanden  maar over zoveel meer. Opeens werden heel veel dingen van vroeger duidelijk en de gevolgen daarvan op het heden.

Het is niet bij die ene sessie gebleven. Elke keer werd ik aangenaam verrast door de dingen die ik over mezelf ontdekte. Er viel steeds meer emotionele ballast van me af. Een groot deel daarvan was ik me niet bewust, totdat ik het kwijt was. Ik vind het heel bijzonder hoe Mieke steeds weer feilloos de juiste richting vindt. Het voelt steeds weer als een cadeautje als ik naar haar toe ga. Ik voel me een completer mens sinds ik naar haar toe ga. Dat klinkt een beetje gek. Maar ik weet niet zo goed hoe ik het beter kan omschrijven.
 Ik ken mezelf beter, sta steviger in mijn schoenen en ik ben blij met mezelf."

L. 40 jaar

Ja ik wil contact opnemen met Mieke

null


Mieke Berrens
Boeg 28
3961 TC Wijk bij Duurstede
06-42510103
info@energietherapiemieke.nl

www.energietherapiemieke.nl