arrow_drop_up arrow_drop_down

Martine's Praktijk

EGT  & NEI Therapeut

Natuurlijke huidverzorging & Holistische massage

Praktijk Charlotte therapeuten

Martine's Praktijk

EGT  & NEI Therapeut

Natuurlijke huidverzorging & Holistische massage

Praktijk Charlotte therapeuten

Mijn naam is Martine Bogaard, getrouwd en trotse moeder van 2 meiden. Sinds 2003 heb ik een praktijk voor massage therapie en natuurlijke huidverzorging. Ik kan echt zeggen dat mijn werk mijn passie is!

Door de jaren heen heb ik veel bijscholingen gedaan waaronder baby/kindermassage, zwangerschapsmassage, Dorn therapie, voetreflex massage, metamorfose massage en aromatherapie.

 

Voor mij is  het erg belangrijk om op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen en groeien. Me geregeld af te vragen of ik nog dat doe waar ik blij van word. Te luisteren naar het fluisteren van mijn lichaam. Soms betekent dat dat ik dingen moet loslaten om een nieuwe weg in te  kunnen slaan.

 

Want ook in mijn leven niet altijd zonder slag of stoot is gegaan. Na een niet al te makkelijk jeugd ben ik vroeg in aanraking gekomen met spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Dit gepaard met veel vallen en opstaan om te ontdekken dat ik mijn valkuil kan ombuigen naar een mooie kracht. Het aanvoelen van mensen, situaties en het in kunnen spelen  op wat op dat moment nodig is. Heel fijn om deze tools tijdens mijn werk te kunnen inzetten.

Maar toch voelde het nog niet als ver genoeg, diep genoeg.....hoe kom je nou echt tot de kern van een probleem of van een emotie.

In november 2020 heb ik de opleiding tot energetisch NEI therapeut afgerond en heb ik al veel mensen mogen helpen en begeleiden op hun levenspad.

Je bent welkom in mijn praktijk.

"Geeft inzicht in de richting waar ik al zoekende was, echter het echte punt dat je onbewust wellicht als laatste bewaard wordt blootgegeven. Het helpt me om verder te kunnen en verdriet te omarmen. Het heeft me balans, helderheid en duidelijkheid gegeven in lichaam en geest. De biotensor …..geen woorden voor…."
A delicate name

Kinderwens, een wens, nieuw leven, klein mens

Heb jij een kinderwens?
Heb je moeite met zwanger worden of zwanger blijven?
Ben je herstellende van een miskraam?


Zou je op emotioneel gebied willen gaan onderzoeken wat er in de weg staat voor een zwangerschap?
Het lukt maar niet.... waarom niet?
We willen het zo graag.....ligt het aan ons?


NEI Therapie is misschien dan wel iets voor jou.

In ons systeem beschikken we allemaal over een soort van harde schijf. Alle leuke maar ook minder leuke ervaringen worden hier opgeslagen. Ook kunnen we nog belast worden met dingen uit vorige generaties. Wanneer onze harde schijf overbelast raakt wil het niets liever dan rommel opruimen. Hoe zit dat nou?

Herken je dat, dat oude patronen zich herhalen? Waarom loop ik steeds tegen hetzelfde aan? Wat wil ons systeem met deze oude pijn? Wat wil het ons zeggen? Je herkent het vaak aan het niet lekker in je vel zitten. Stress, angst, onzekerheid, allergieen, slecht slapen, moe, boosheid, hormonale disbalans enz.


Wat ons systeem wil, is heel zijn!

Samen gaan we ontdekken met behulp van NEI (neuro emotionele intergratie) wat er aan de hand is. Welke emotie is er nu zo groot dat het jullie droom in de weg staat? We gaan samen deze emoties opruimen! Bij jou als aanstaande moeder, de vader en bij jullie ongeboren kindje.

Emoties opruimen zodat niks jullie droom meer in de weg staat.

Praktijk Charlotte

"Bijzonder dat ik gelijk contact kreeg met ons kleintje in mijn

buik. Mijn klachten zijn minder. Ik heb meer rust en kan het nu makkelijker loslaten".

A delicate name

Kinderen

Maak je je zorgen over het gedrag van je kind? Driftbuien, niet praten of terugkerende pijntjes?

NEI therapie is ook voor kinderen een fantastische methode, die ze niet belast. Ik test ze terwijl ze spelen in mijn praktijk of ik test op afstand als ze thuis zijn. Op deze manier laat het onderbewustzijn zien wat er speelt bij je kind en kunnen we blokkades loskoppelen.

Ook een massage kan veel doen!
Om mij heen hoor ik dat veel kinderen soms helemaal vol zitten. Er MOET zoveel....die ene toets, een spreekbeurt voorbereiden, surprise klaar maken tussendoor speelafspraakjes en naar de sport....


Merk je dat jouw kind soms ook overloopt en wel toe is aan een oplaadmomentje? Een kindermassage kan ook bij je kind veel spanning weghalen.

Praktijk Charlotte therapeuten
€ 75,-

NEI Consult

Door het werken met een biotensor kunnen we bij dat innerlijk weten, dat onderbewuste komen. Antwoorden die lichtheid en inzicht kunnen brengen.

Ik richt me in mijn praktijk op de vrouw, moeder en kind.

Ja ik wil contact opnemen met Martine

Martine's Praktijk

Witte Paters 13
7041 SR 's-Heerenberg

06 13605686
martinebogaard@outlook.com

www.martinespraktijk.nl