arrow_drop_up arrow_drop_down

Laura Timmers

EGT  & NEI Therapeut

Praktijk Charlotte therapeuten

Laura Timmers

EGT  & NEI Therapeut

Praktijk Charlotte therapeuten

Hoi, ik ben laura timmers, 34 jaar en woon in het mooie plaatsje Erp. 

Heb een leuke toffe man naast me en een tweeling van bijna 2 en de 3e spruit die onderweg is. 

Mede door deze tweeling ben ik in aanraking gekomen met Nei therapie. Mijn dochter heeft echt heel veel gehuild waardoor ik echt niet meer wist waar ik het zoeken moest. Ook wist ik dat er niks medisch aan de hand was. Dus tja, wat dan? 

Via via stuurde iemand me door en dezelfde week kon ik nog komen. En werkelijk waar, de volgende dag een heel ander kindje. Geen gehuil meer maar een zee van rust. Ik wist niet wat er gebeurde. 

Toen dacht ik echt: hier wil ik meer van weten. 

Eerst een dagcursus want dat was voldoende. Maar eenmaal daarmee in aanraking gekomen wilde ik meer en meer. Hoe gaaf was dit om mensen echt hun leven weer terug te krijgen. Super mooi om te zien wat je kan bereiken hiermee. 


Dat is dan ook tevens mijn doelgroep. Ouders die het echt even helemaal kwijt zijn en die echt niet meer weten wat ze moeten doen, want ik weet precies wat ze voelen en wat ze nodig kunnen hebben. Zo mooi om de succes verhalen te horen en te delen. 

Ook vind ik het werk met alleengeboren tweelingen / meerlingen heel mooi om te mogen doen. Zoveel rust kan je weer in je eigen lichaam krijgen en snappen waar die onrust vandaan kwam. 

Kinderwens vind ik ook een hele mooie, medisch niets aan de hand maar toch niet zwanger? Hoe kan dat nou toch? 

Ik wil je daar heel graag bij helpen om te kijken wat daar belemmert word zodat het lichaam zelf weer zijn natuurlijk weg mag bepalen.

"Onze dochter (1,5 jaar) kreeg van de ene op de andere dag veel last van paniek en angst in de nacht. Ze veranderde van een meisje wat graag lekker in bed met haar knuffels lag in een bang en gespannen meisje wat niet in het donker op haar kamer wilde zijn. 


Voor ons kwam dit uit het niets en we konden een medische oorzaak vrijwel meteen uitsluiten. Wij konden niets zien of horen waar ze bang van kon zijn, en zij kon het ons niet vertellen. Ik belde Laura en voelde me meteen gesteund door het idee dat iemand dit begreep, een idee had wat er aan de hand was en zelfs wellicht kon helpen. Laura had enkele gegevens nodig en ging aan de slag. Na afloop nam ze contact met ons op en vertelde wat er speelde en wat ze ermee kon doen. Met als resultaat dat wij onze dochter zich weer veilig voelt in haar eigen kamer en weer gewoon lekker in haar bedje kruipt, samen met haar knuffels. En daar zijn wij nog steeds heel dankbaar voor!"

.

"Ik heb Laura gevraagd om mijn zoontje te testen omdat hij niet zichzelf was. Hij was angstig, huilerig, moeite met slapen en wilde voortdurend bij mij zijn en vermaakt worden. 

Laura heeft hem eerst op afstand getest en is ook eens bij ons thuis geweest. Dat heeft geholpen. Mijn zoontje werd rustiger en kwam beter in zijn vel te zitten. Laura is rustig, nuchter van aard, geïnteresseerd en ook na de behandeling betrokken. Met gerust hart kan ik haar aan ieder aanbevelen."

.
Praktijk Charlotte therapeuten
€ 65,-

NEI Consult

Ik wil je daar heel graag bij helpen om te kijken wat daar belemmert word zodat het lichaam zelf weer zijn natuurlijk weg mag bepalen. En dat nuchter, met beide benen op de grond en toch in de wereld duiken van het onderbewustzijn.

Ja ik wil contact opnemen met Laura

null

Nei therapie laura
Koningsveld 8
5469 WD Erp

06 53 60 26 51

neitherapielaura@hotmail.com