arrow_drop_up arrow_drop_down

Kinderen

Wat heeft jouw kind nodig om weer helemaal zichzelf te zijn?

Praktijk Charlotte

Kinderen

Wat heeft jouw kind nodig om weer helemaal zichzelf te zijn?

Angsten

Ongewenst gedrag

Niet begrepen

Verlatingsangst

Trauma's

Gepest worden

Voelt jouw kind zich buitengesloten? Zich niet fijn in de klas of op school? Is het overal bang voor of blijft het aan je been hangen? Heb je geen idee meer wat jij er nog aan kan doen om dit gedrag te verklaren? Dan is een consult een goed idee!In een consult gaan we kijken wat de emotionele verklaring is achter het gedrag of de klachten van je kind.

Ik werk hiermee met een biotensor. En het fijne hiervan is, dat je ook bij heel jonge kinderen kunt testen wat er aan de hand is. Doordat het de stressreactie van het lichaam meet, en antwoordt met een ja of nee beweging kun je alle vragen stellen die je dwars zitten. Eigenlijk Dé tool voor alle ouders! 

Jij bent de vader of moeder - jíj weet wat wel en niet goed is voor je kind. Jouw intuïtie werkt super goed! Dus laat niemand je iets anders vertellen! Met een consult kijken we waarom je kind deze angsten, buikpijn of druk gedrag vertoont. Gaan we antwoorden vinden op de vragen die je hebt of de twijfels.  We kijken naar de emotionele aspecten van het gedrag van jouw kind. Want als het veel huilt, angstig is, een onrustige huid heeft of 's nachts niet wil of kan slapen, er zit áltijd iets achter. Er zit altijd een diepere oorzaak, want om jou te pesten doen ze het niet. 

Praktijk Charlotte

"Wat geweldig! Onze beide kinderen waren bang voor honden en katten. Zo erg zelfs dat mijn dochter het alleen al uitgilde als er honden in de buurt kwamen en wilde bij niemand spelen die huisdieren had. 

Het consult bij Charlotte was heel bijzonder! Ze zorgde ervoor dat mijn dochter zich op haar gemak voelde en met de "toverstok" ging ze aan het werk. Mijn dochter vond het allemaal reuze interessant.
 

Na een week gingen we bij vrienden op bezoek, geen complete paniek, maar nog wat piepen. Ze werd steeds rustiger en had op een gegeven moment niet eens meer door dat deze er was!

Mijn dochter had dit ook aan haar broer verteld. Bij hem werkte het ook direct door, precies zoals Charlotte al voorspelt had. Hij liet de hond aan zijn hand snuffelen, deze sprong een beetje tegen zijn been op en daarna mocht hij gewoon binnen blijven. En dat terwijl hij nog niet eens bij Charlotte was geweest. 

Wat is dit fijn. We lopen weer rustig door het centrum of ergens anders en vandaag staat mijn dochter vanuit zichzelf plotseling een hond te aaien!

Charlotte bedankt en mocht er iets anders zijn, waar jij iets mee kunt dan komen we zeker bij jou terug.

Rianne, moeder van een zoon en dochter

Driftbuien en ongewenst gedrag

Heeft je kind last van driftbuien en weet het zich geen raad? We gaan kijken waarom hij/zij zo boos is, onmacht voelt en waar het gedrag vandaan komt. Zijn ze wel van hen? Of nemen ze als een spons de stress, spanning en emoties over van anderen? 

Naar het gedrag of gedragsproblemen kunnen we samen kijken. Vaak zit er veel onmacht of frustratie omdat er emoties naar boven komen waar ze nog helemaal niets meer kunnen. 


Angst

Vindt jouw kind het spannend 's nachts op zijn kamer? Heeft het veel dromen of voel je die pure paniek als er een hond in de buurt komt? Ook daar zit vaak een verklaring achter en in een consult gaan we daar naar op zoek. Angsten hebben ons onbewust heel veel te vertellen. Soms is het zelfs heel simpel. Je kijkt naar een ervaring uit zijn jonge kindertijd en de angst is niet meer nodig, omdat de jongen van nu deze kan relativeren, deze kan zien als iets onschuldigs maar waar het destijds wel heel erg van geschrokken was. Omdat we werken vanuit het onderbewustzijn kan deze ons precies leiden naar de juiste plek waar iets ouds vastzit. Alles wat opgeruimd mag worden ruimen we direct op, en dat kan directe opluchting teweegbrengen.

"Ons zoontje huilt en krijst veel, overstrekt zich, spuugt en heeft altijd gebalde vuistjes, zelfs als hij slaapt. Hij wilde alleen maar vastgehouden worden en ik kon geen kant meer op. Tijdens het consult aan de telefoon ging Charlotte aan de slag. Bij elk stukje wat zij loskoppelde over zijn geboorte voelde ik hem meer en meer ontspannen, tot hij aan het einde met open handjes op mijn schoot lag. 1000 x dank lieve Charlotte! Ik lig met een ontspannen mannetje op mijn buik die niet meer spuugt!"

Anne, moeder van 2 kinderen

Slaapproblemen en claim gedrag

Wat als je kind je claimt? Je niet met rust laat, je nachtenlang wakker houdt en je zelf op een randje van instorten lijkt te staan. Wat wil je kindje je laten zien? Ze doen met het een goede intentie... Willen ze je iets spiegelen? Of hebben ze emoties van jou of je partner overgenomen? Tijdens een consult kunnen we erachter komen wat er aan de hand is en gaan we er aan werken om je kind weer in balans te brengen. Soms is het dan ook verstandig als jij als ouder ook een consult krijgt. Want alles wat er bij jou én/of je partner opgeruimd mag worden, werkt direct door op de kinderen. 

Praktijk Charlotte

"Onze dochter is al vanaf begin middelbare school depressief. Ze wist zich met zichzelf geen raad en na artsen, therapeuten en deskundigen te hebben gezien waren we op het punt dat we over zouden stappen op medicijnen. Waar was ons vrolijke meisje gebleven?

We kregen de tip om naar Charlotte te gaan, en wat een keerpunt is dat geweest! Ze legde de vinger op de pijnlijke plekken en er vielen allemaal puzzelstukjes op zijn plaats. De medicijn hoeven niet meer en ze kan zelfs weer lachen. Het gaat in kleine stapjes, maar we zien voor het eerst in 6 jaar vooruitgang en daar zijn we zo dankbaar voor!

Anneke, moeder van 2 dochters

Oud ballast loslaten zorgt voor zoveel ontspanning

Bel, app of mail gerust

Want ieder kind verdiend het om zichzelf te mogen zijn.

Kosten € 95,-

Praktijk Charlotte