arrow_drop_up arrow_drop_down
Gezinsuitbreiding hoeft geen trauma te zijn!
29 december 2017 

Gezinsuitbreiding hoeft geen trauma te zijn!

Je weet het zeker: je bent zwanger. Iets wat voor jou bijna een weet is. Je voelt een kindje bij je; voelt die connectie. Je lichaam maakt zich klaar om dit kindje met liefde te ontvangen. Alle kwaaltjes lijken er al aan te komen. Je bent zelfs over tijd. Wel of geen positieve zwangerschapstest maakt bijna niet meer uit. Het voelt zó goed.

Tot het opeens niet meer goed voelt; je van ­binnen weet dat het nu anders is. Je verliest de connectie en weet dat het over is… De pijn, het verdriet is moeilijk te delen. Wie snapt wat jij doormaakt? Waarom is dit kindje afgehaakt? Wat heb ik fout gedaan?

Om antwoord te krijgen op je vragen, is de weg naar een NEI Coach de kortste weg. Aan de hand van het testen met een biotensor (een meetinstrument dat aan de hand van jouw lichaamsfrequentie meet of er iets klopt of niet) kun je ontdekken wat er aan de hand was. Durfde je kindje nog niet? Heeft het hulp nodig? Of is er iets wat we voor jou of het kindje kunnen doen? Als je als moeder snapt wat jouw kindje je wil vertellen, als het jou kan vertellen waarom het er nog niet is, dan is dat zó waardevol. Je kunt al je eigen twijfels en oordelen loslaten, want we kijken hoe we de transitie naar jouw buik zo goed mogelijk kunnen maken op emotioneel gebied.

Alle kindjes hebben ons iets te vertellen, en dit is een manier waarop je kunt gaan luisteren.

Reactie plaatsen