arrow_drop_up arrow_drop_down
Praktijk Charlotte Biotensor

Workshop Biotensor

Leer de veelzijdigheid van de biotensor kennen

Praktijk Charlotte

Workshop Biotensor

Leer de veelzijdigheid van de biotensor kennen

Praktisch

met veel toepassingen

Biotensor

EGT Opleiding

Module 1

Ook thuis te volgen

Praktische oefeningen

We gaan alle bewegingen oefenen van de biotensor, ja en nee vragen stellen, energie toevoegen en afvoeren en pijn verlichten.

Jezelf en anderen testen

Je kunt ook contact maken met het energieveld van anderen, hoe je dit doet leer je ik je vandaag ook. Zodat je je gezin ook kunt testen.

Emoties

We maken al een klein beetje kennis met het testen van emoties, nog niet uitgebreid, maar een kleine kennismaking.

Voedingssupplementen

Welke voedingssupplementen kan je het beste slikken? Je leert te testen wat je nodig hebt en leer ze ook in de energie toe te voegen. 

Voeding testen

Welke voedingsmiddelen zijn wel en niet geschikt voor jou op dit moment? Je leert hoe je dit fysiek en met een biotensor kunt testen.

Straling meten

Straling meten in huis, je telefoon en apparaten. Maar vooral hoe je de straling kunt verminderen met simpele stappen.

Als je een stap wilt zetten, waarin je de vertaalslag kunt leren maken tussen je bewustzijn en je onderbewustzijn, dan is deze workshop perfect voor jou. Je leert te werken met een biotensor. Dit energetisch meetinstrument laat jou precies zien wanneer je gevoel klopt, of wanneer je wat bij mag sturen. Het geeft de stressreactie van je lichaam weer, waardoor je direct ziet of dat wat je verwacht van jezelf, ook strookt met jouw onbewuste plannen.

"Een instrument dat niet meer weg te denken is uit ons gezinsleven"

In deze workshop krijg jij je eigen biotensor en leren we er direct mee aan de slag te gaan. Waarvoor kan je het allemaal inzetten? Voor jezelf, je kinderen en zelfs je huisdieren! Je leert met energie te werken en de vertaalslag te maken van de verschillende manieren waarop je de biotensor in kunt zetten in je gezin of om puur jezelf te ondersteunen bij stress, vragen die je hebt, pijn of kwaaltjes.

Deze workshop is de perfecte start - waarin je een prachtige weg inslaat naar de oneindige mogelijkheden van het werken met energie en de balans tussen je bewustzijn en onderbewustzijn.

Zo werkt de biotensor

"Wij mensen groeien, vaak ondanks onszelf"

Ik ben Charlotte Visscher - energetisch gezinstherapeut, trainer, maar bovenal moeder van twee kinderen

Ik ben opgegroeid in een gezin waarin beide ouders spiritueel therapeut zijn, en jarenlang heb ik mij afgevraagd of dit ook iets voor mij was. Toen mijn tweede kindje geboren werd en net als de eerste ook alleen maar huilde, wist ik dat ik íets moest gaan doen. 

Ik ben begonnen met een opleiding tot NEI therapeut, waarna een Master en opleiding familieopstellingen volgde. Ondertussen zijn er heel wat opleidingen bijgekomen en ben ik in kaart gaan brengen hoe ik in mijn praktijk werk met de biotensor. Daar waren mensen zo enthousiast over dat de EGT Opleiding is ontstaan. Een verdiepende NEI opleiding, waar NEI, familieopstellingen en intuïtief werken samenkomen.


De biotensor is daarin stap 1. Het instrument dat voor mij niet meer weg te denken is uit mijn gezin. En ik ga je in deze module - oftewel deze workshop precies leren welke vele toepassingen je thuis zelf in kunt zetten met dit mooie instrument. 

Praktijk Charlotte Biotensor
€ 235,-

Workshop Biotensor

Data: Zaterdag 13 maart 2021

1 daagse workshop van 09.30 - 15.30

Locatie: Kruisbergseweg 50 - Wijchen


Inclusief biotensor twv € 125,-, werkboek & lunch

Heb je al een biotensor - dan krijg je € 85,- korting

"Wat een leuk en fijn instrument is dat, die biotensor! Ik had er via Charlotte al kennis meegemaakt en stond te popelen om er zelf een te krijgen. Vanuit NLP weet ik dat ik alle antwoorden in me heb; de kunst is het om ze eruit te krijgen. De biotensor helpt hier enorm bij. Ook om anderen te helpen. Wat had ik hier graag meer over geweten toen mijn kinderen nog klein waren! Charlotte legt rustig en duidelijk uit. Ze weet zoveel van het werken met de biotensor; geen vraag werd ontweken. Ze kon ook veel voorbeelden geven in welke situaties ze de tensor had gebruikt en wat dat opleverde. Met de verschillende oliën en oefeningen heb ik voorlopig genoeg oefenstof!"
Andrea, moeder van 3 twintigers, onderneemster

Andere data

Biotensor

Workshop 1 mei 2021

Kan jij 13 maart niet? 

Zaterdag 1 mei is de volgende workshop gepland!


Schrijf je nu al in, en weet zeker dat je erbij bent!

€235,-
Praktijk Charlotte Biotensor

Online Workshop Biotensor

Wil jij de workshop Leren Werken met een Biotensor volgen vanuit je eigen huis? Dit kan! Je leert hetzelfde als in de live workshop.


Begin direct!

€ 249,-

"Geweldige workshop!"

Laura
Ik ben superblij met mijn biotensor. Ik gebruik hem dagelijks, voor van alles en nog wat ... voeding en medicijnen ontstoren, voedingssupplementen testen, "iets" toevoegen of afvoeren als hier behoefte aan is (bij angsten of onrust kids, bij tekenbeet en vermoeidheid bij mij), bodyscan, vragen stellen als ik niet kan kiezen of iets niet weet. Ik vind het echt een aanwinst in mijn leven en mijn gezinsleden ook.
Praktijk Charlotte Biotensor

Laura

Ik ben in aanraking gekomen met NEI doordat onze tweeling veel last hadden van onrust en niet goed drinken. Totaal geen idee of dat ik het zou kunnen en vooral of het niet een beetje gek was dat ik dit wilde ging ik de workshop doen.

En zo begon ik eraan en het was me toch gaaf om te doen. Zoveel dingen die je kan en dat het helpt. Fantastisch om te doen. 

Charlotte legt het super leuk uit, is zeer relaxed. Het is laagdrempelig. 

En het mooie is : iedereen kan het.

Charlotte Visscher
Liza

Ik ben na de workshop direct thuis gaan oefenen. Ik heb meteen de pijntjes bij de kinderen 'behandeld'. Ook mijn ouders en vriend al geholpen met als begin de bodyscan, het huis voor een deel energetisch schoongemaakt en allerlei verduidelijkingsvragen aan mezelf gesteld. Ook op afstand een vriendin geholpen met een ontstoken piercing (die er uit moest was de uitkomst...). En mijn schoonmoeder met een pijnlijke knie.

Ik kan niet wachten op de vervolg 2 daagse, ik wil meer!!! :)