arrow_drop_up arrow_drop_down

Huilbaby's

Van huilbaby naar zen baby

Huilbaby's

Van huilbaby naar zen baby

Huilen

Krijsen

Claimgedrag

Altijd vasthouden

Eetproblemen

Voedingsallergiën

Baby's huilen, dat weten we allemaal, maar huilt jouw baby heel veel? Weet je soms niet meer waar je het zoeken moet? Heb je het gevoel alsof er iets niet klopt maar weet je niet meer wat? 

Het fijne van het werken met een biotensor is, dat je je ook bij heel jonge kinderen kunt testen wat er aan de hand is. Doordat het de stressreactie van het lichaam meet, en antwoordt met een ja of nee beweging kun je alle vragen stellen die je dwars zitten. Eigenlijk Dé tool voor alle ouders! 

Wil jij je kindje laten ontspannen? Kom langs! 

Jij bent de vader of moeder - jíj weet wat wel en niet goed is voor je kind. Jouw intuïtie werkt super goed! Dus laat niemand je iets anders vertellen! Met een consult kijken we wat we voor je baby kunnen betekenen. Gaan we antwoorden vinden op de vragen die je hebt of de twijfels.  We kijken naar de emotionele aspecten van het gedrag van jouw baby. Want als het veel huilt, een onrustige huid heeft of 's nachts niet wil of kan slapen, er zit áltijd iets achter. Er zit altijd een diepere oorzaak, want om jou te pesten doen ze het niet. 

"De dag na haar geboorte begon het, ons dochtertje wilde niet meer losgelaten worden. Ik heb haar bijna dag en nacht bij me gehad. Zodra ik ook maar even losliet raakte ze in paniek. Gillen, krijsen en ik maar weer huppelen. Uitgeput en ten einde raad kwam ik bij Charlotte terecht. Na de eerste sessie ging het al een stuk beter, ik kon haar wegleggen, wat een genot! 

Na twee weken opnieuw bij haar langsgegaan, en wat denk je? Ze slaapt in haar eigen bed! Ze drinkt zelfs bij mijn man! Ik kan zelfs boodschappen gaan doen en haar naar mijn moeder brengen. Super fijn dat ik dit gevonden heb. Zo fijn om te horen waarom ze zo angstig was, en dat we het hebben kunnen oplossen."

Kim, moeder van 2 dochters

Voedingsproblemen

Reflux? Bultjes? Rode huid? 

Heb je het gevoel dat je kindje niet goed tegen de voeding kan? Kom langs en we kunnen dit tot op de bodem uitzoeken. Waarom kan je kindje er niet tegen, wat heeft het nodig om weer rust te ervaren en de voeding weer tot zich te kunnen nemen? 

Baby's en jonge kinderen zijn vaak zo duidelijk in hun gedrag, maar ja, ze moeten toch eten? En waar begin je dan? Artsen weten het vaak ook niet en proberen iets want wie weet werkt het. Maar met een biotensor kan je het checken. Geeft het lichaam van je kindje precies aan wat het wel en niet kan verdragen! Super fijn om te zien dat we de kinderen op deze manier kunnen ondersteunen door naar ze te luisteren, ook al kunnen ze nog niet praten. 

Als je borstvoeding geef je als moeder een deel van jezelf door aan je kind. Dus als er onverwerkte emoties bij jou de kop opsteken en je probeert ze te onderdrukken kan het zijn dat je kindje deze ook probeert weg te drukken. Dit kan resulteren tot spuuggedrag. Alles wat van jou is waar het zich niet mee wil verbinden moet er dan uit.  Op welke manier dan ook. Dit kan refluxklachten tot gevolg geven. Als we jou als moeder behandelen, werkt dat ook door op je kindje. 

"Ons zoontje huilt en krijst veel, overstrekt zich, spuugt en heeft altijd gebalde vuistjes, zelfs als hij slaapt. Hij wilde alleen maar vastgehouden worden en ik kon geen kant meer op. Tijdens het consult aan de telefoon ging Charlotte aan de slag. Bij elk stukje wat zij loskoppelde over zijn geboorte voelde ik hem meer en meer ontspannen, tot hij aan het einde met open handjes op mijn schoot lag. 1000 x dank lieve Charlotte! Ik lig met een ontspannen mannetje op mijn buik die niet meer spuugt!"

Anne, moeder van 2 kinderen

Slaapproblemen en claim gedrag

Wat als je kind je claimt? Je niet met rust laat, je nachtenlang wakker houdt en je zelf op een randje van instorten lijkt te staan. Wat wil je kindje je laten zien? Ze doen met het een goede intentie... Willen ze je iets spiegelen? Of hebben ze emoties van jou of je partner overgenomen? Tijdens een consult kunnen we erachter komen wat er aan de hand is en gaan we er aan werken om je kind weer in balans te brengen. Soms is het dan ook verstandig als jij als ouder ook een consult krijgt. Want alles wat er bij jou én/of je partner opgeruimd mag worden, werkt direct door op de kinderen. 

"Ons dochtertje had een grote verlatingsangst. Vooral op de opvang was dat een probleem. Ze sliep amper waardoor ze oververmoeid was. Na het consult hadden we hadden niks laten weten op het kdv, maar bij het ophalen gaven ze aan een heel andere meisje te hebben gezien. Ze had ineens heel veel geslapen en ze was veel vrolijker en was minder aanhankelijk bij de leidsters. 

Ook het slapen is sinds het bezoek beter gegaan. Nog steeds blijft ze een lichte slaper en is ze in de nacht regelmatig even wakker. Maar slaapt dan weer snel in als we het speentje in doen. Het in de nacht wakker schieten en in paniek raken is gelukkig niet meer terug gekomen.
Sinds het bezoek lijkt ze ook ineens zelfverzekerder en gaat het lopen heel goed. Ze loopt nu echt al lange stukken en is helemaal trots. Wel blijven haar driftbuien actief, en houdt ze niet van visite, maar dat is iets voor een volgend consult."

Mine, moeder van een dochter

Wil jij je kindje laten ontspannen?

Kom langs!

Bel, app of mail gerust

Want zowel jij als je kindje mogen van elkaar gaan genieten

Kosten € 95,-

Praktijk Charlotte