arrow_drop_up arrow_drop_down
Avicii overleden - en dat terwijl ik hem nét als voorbeeld gebruikt had in mijn werk!
1 juni 2018 

Avicii overleden - en dat terwijl ik hem nét als voorbeeld gebruikt had in mijn werk!

Avicii – Alleengeboren Tweeling – Praktijk Charlotte

 

Ik weet nog waar ik was, wat ik aan het doen was… mijn adem stokte, ik kreeg kippenvel over heel mijn lijf. Avicii was dood gevonden in zijn hotelkamer. Nog geen maand ervoor schreef ik over hem in mijn NEI Master werkboek. Ik gebruikte zijn liedjes als herkenning voor het Alleengeboren Tweeling onderdeel. Ik vertelde dat zijn liedjes en zijn leven een goed beeld weergeven over hoe een Alleengeboren Tweeling zich kan voelen. Avicii had veel geld, maakte muziek, maar je kon horen in zijn teksten dat hij eenzaam was. Dat hij worstelde met zichzelf, zijn lijf en zijn leven. Ook al was hij nog zo succesvol, er miste iets!

Tot hij het niet meer aankon, niet meer wist hoe hij alleen verder kon. En opeens hadden zijn woorden in mijn boek een hele andere betekenis. Zijn lichaam faalde, zijn hoofd kon het niet plaatsen en bracht hem terug naar een verlangen naar heelheid.

Nog steeds gebruik ik zijn woorden, leg ik aan mensen uit wat het kan betekenen voor iemand om een tweeling te zijn verloren. Vanmorgen hoorde ik van een collega dat het voelt als het verliezen van een kind. Iets waar ik bij mezelf merk dat ik soms afstand houd. Dat ik er bijna rekening mee houd dat het ooit zou kunnen gebeuren. Voor mij merk ik dat het een uitdaging is om bij mezelf te blijven, om mezelf de liefde te gunnen om lief te hebben.

Want als je niet de liefde kunt geven die je voelt, niet het leven kunt leven die je wilt leven, dan leef je maar half. Met één voet al half boven. Dat is zonde!

 

Avicii – Alleengeboren Tweeling – Praktijk Charlotte

#Alleengeborentweeling #PraktijkCharlotte #CharlottedeLeeuw #CharlotteVisscher #AT #Opstellingenvoortweelingen #Alleen #NEI

Reactie plaatsen